Nära havet, fotbollen och kunderna

Adam är en av våra handläggare på Skadeservice och första ansiktet som syns i vår nya kampanj. Vi passade på att ställa några snabba frågor.

Vem är du?
Jag fyller 25 år i sommar och kommer ursprungligen från Asarum, men bor numera med min sambo i Hunnemara som är ett lugnt område nära havet. Det är också nära till kontoret i Karlshamn där jag jobbar.

Beskriv ditt arbete på Skadeservice.
Jag pluggade ekonomi i Kristianstad och sökte sommarjobb. Fick chansen hos Länsförsäkringar Blekinge som jag tyckte var ett välskött och seriöst bolag. Det kändes bra, så jag har stannat kvar. Här handlägger jag mycket olika ärenden. Vanligast är nog tappade mobiltelefoner, men det blir även en del inbrott och saker som hänt under semesterresor. Det kan vara både sjukdom, stölder och skador. Jag upplever att kunderna är nöjda med oss. Det är kul att kunna hjälpa dem.

Hur är det med fotbollsintresset?
Jag började spela i Asarum när jag var fem år gammal och har i princip hållit på sedan dess. Idag spelar jag i Märserums IF. Det är ingen elitsatsning för min del, men ett kul sätt att hålla igång och en god kamratskap i laget.