Sök studentjobb hos oss!

Vi på Länsförsäkringar Blekinge har sedan länge haft studenter som jobbar extra hos oss. Just nu söker vi dig som vill arbeta med Skadeservice, Försäkring, Bank och Kundevent. Jobbet omfattar minst 15 timmar i månaden (dagtid) samt delaktighet i vissa event på kvällstid/helger vid några tillfällen under året. Du får internutbildning hos Länsförsäkringar Blekinge och möjlighet att jobba i team med andra studenter. Arbetsuppgifterna är att serva och guida kunderna i deras försäkrings-, bank eller skadeärenden och säkerställa att vi bibehåller den höga kundnöjdhet som vi har.

Vi söker dig som är en utåtriktad person med stark laganda och servicekänsla – och som vill utveckla sin kompetens. Med stöd och coachning ger vi dig förutsättningar att lyckas. Hos oss är värderingar och prestation lika viktiga som att du mår bra. Vi är en inkluderande arbetsplats där alla får synas och höras.

Passa på att tjäna extra pengar och bättra på ditt CV inför framtiden.

Till ansökningssidan

Kort om Länsförsäkringar Blekinge
Vi är ett kundägt och lokalt bank- och försäkringsbolag med styrelse och vd i Blekinge. I dagsläget är vi omkring 90 anställda och ett tiotal i vår studentpool. Våra kontor finns i Karlshamn, Karlskrona, Ronneby, Sölvesborg och Olofström.

Genom lokal närvaro förstår vi kundernas förutsättningar och kan möta deras behov. Vi delar med oss av kunskap och har hållbar samhällsutveckling som ett av våra prioriterade arbetsområden.